KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikola Tesle 52, 31400 Đakovo

BEĆARSKI KUTAK

„Nije  se lako bećarom  zvati, to se ime mora opravdati“

Restoran "Bećarski kutak" kapaciteta 40- 50 sjedećih mjesta nova je slavonska gastronomska priča.Ambijent restorana je pomno uređen u slavonskom stilu pa je tako sve posuđe ručno izrađeno u radionici gospodina Daniela Astaloša iz Baranje.Stolnjaci,ubrusi i zavjese djelo su đakovačkih gospođa koje su tradiciju šlinganja i heklanja naslijedile od svojih baka.Sjedalice s motivima reklje izradio je Mario Kiš iz Bogdanovaca.Kompletan namještaj ručno je izrađen od hrastovine stare preko 300 godina, a predivna vitrina djelo je nepoznatog mađarskog stolara s početka 20.stoljeća.Toplinu prostora prožetog slavonskim motivima upotpunjuje kamin koji će Vas grijati u hladnim zimskim večerima.Kompletan restoran nalazi se u podrumu pa je osim za romantične večere idealan i  za razne proslave (prve pričesti,krizme,proslava mature,rođendana,momačkih i djevojačkih zabava i sl.). Očekujemo vas kako i priliči Slavoncima, širokog osmjeha i zadatka da Vaša osjetila opijemo mirisima domaće hrane,vina i rakija.

IGRAONICA

Hotelska igraonica je dostupna svim posjetiteljima hotela te je namijenjena za djecu (iznad 7 godina) i odrasle. Igraonica sadrži biljar, stolni nogomet, stol za kartanje, šah, pikado, playstation i nitendo wii, karte i druge igre!

MULTIMEDIJA

DVORANA MIMA

Svečana dvorana „Mima“ djeluje već 20 godina i dalje je najpoželjnije mjesto za održavanje svadbenih svečanosti u cijelom gradu i okolici.Kapacitet restorana je od 150 - 500 osoba. Opširnije na našoj Facebook stranici.

FACEBOOK

BAŠTINA SLAVONIJE

Nematerijalna kulturna baština međunarodno je prepoznata kao bitna i vitalna odrednica očuvanja kulturnog identiteta. Njeno očuvanje promiče i razvija kulturnu raznolikost, ljudsku kreativnost te ima značajnu ulogu ...

OPŠIRNIJE

VINSKA CESTA

Počeci vinarske i i vinogradarske tradicije Biskupije Đakovačke i Srijemske sežu u predtursko doba, a nakon oslobađanja od Turaka osobito obnavljaju biskup Petar Bakić sadnjom vinograda u Trnavi, proširuje ih biskup Josip Čolnić.

OPŠIRNIJE

KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikole Tesle 88, 31400 Đakovo